Гуча - Јуче је у сали Културног центра општине Лучани у Гучи, одржан Избор за најлепше маске наше општине за ову годину.

Сјајне Нела Михајловић и Сузана Петричевић поклониле се препуној сали Културног центра.

31.01.2019. - Представа „Чаробна долина“ одиграва се на једном чаробном месту где се снови остварују, где се тајне откривају и несебично дарују. То чаробно место је данас био Културни центар, Гуча.

30.01.2019. - Публика у сали Културног центра у Гучи, наградила је аплаузом и смехом глумце у комедији "Упознај мог тату" с којом смо почели позоришну сезону у нашој установи.

25.01.2019. - Нову позоришну и биоскопску сезону започиње и Културни центар општине Лучани, Гуча. У наредном периоду, посетиоци наше установе имаће прилику да погледају:

15.12.2018. |  Синоћ је у препуној сали Културног центра у Гучи одржан велики концерт наших пријатеља и дугогодишњих учесника Драгачевског сабора трубача, КУД "Абрашевић" из Чачка. Дух традиционалних игара испунио је биоскопску салу презадовољних посетилаца.

6.12.2018. | Позоришна сезона у Културном центру Гуча, закључена је како и доликује, врхунском представом и сјајном глумачком екипом која је испраћена овацијама. Представом „Индиго“ у извођењу Марије Вицковић, Данице Максимовић и Бранислава Лечића, завршена је позоришна сезона 2018. године у Културном центру у Гучи.

12.7.2018. | Културни центар општине Лучани у Гучи организује школу ткања у оквиру пројекта Министарства културе Републике Србије „ПУТЕВИМА ДРАГАЧЕВСКИХ ТКАЉА“. Школа је бесплатна и почиње са радом у понедељак, 16. јула 2018. године. Полазници се могу јавити на телефон: 064/618-46-41.

All for Joomla All for Webmasters